Buscando Todas las posiciones estilo Todos los estilos en Todas las localizaciones

Nueva búsqueda

 
 
Abril & Sambola

Caché

Biografia

Simple, honest i directe és el projecte que presenten Francesc Abril (veu) i Marc Sambola (guitarra). Dos músics amb una llarga trajectòria artística i que finalment s’uneixen per crear un mapa sonor ple de referents i alhora molt genuí. Amb una posada en escena austera i sincera aquests dos intèrprets recorreran una carretera d’emocions on tot és possible i cada parada pot ser imprevisible.

Cançons d’autor amb colors que van des del pop, l’indie, el soul i fent alguna parada a la música tradicional. Bevent d’artistes com India Arie, Lianne La Havas, David Kitt o Fink i també d’autors catalans com Judit Neddermann, Maria Arnal o Marcel Bages.

Francesc Abril ha viscut acompanyat de música tota la seva vida. Ja als quatre anys formava part del Cor Infantil i Juvenil de Sant Cugat i, des de llavors, s’ha format musicalment descobrint un univers d’estils diferents. Actualment forma part d’A Grup Vocal (Oh Happy Day) i és membre de The Amy’s Soul (Amy Winehouse Tribut). Va formar també el grup Sidecar, un duet de veu i piano amb versions des del jazz, la bossa nova i la cançó d’autor fins al pop i al soul.

Marc Sambola, compositor, director musical i guitarrista ha destacat per les seves composicions en el món del teatre musical, però també com arranjador de diversos projectes teatrals i discogràfics. Gran part de la seva obra ha estat produïda a Catalunya però en l’actualitat també treballa internacionalment en projectes com “Possession” per a Los Angeles Rock Opera Company de Los Angeles (Estats Units) o “Ocaña, Königin der Ramblas” per a la Neuköllner Oper de Berlin (Alemanya).

Ver más

Componentes

Abril & Sambola tiene los siguientes Componentes:

Francesc Abril Cañameras

Francesc Abril Cañameras

Intérprete - Cantante

 

Colaboradores

Abril & Sambola colabora con los Usuarios:

Ofertas

 

Galería

La galería está vacía

Discografía

Abril & Sambola todavía no ha publicado discografía.

Audiovisual

Actividades del mes

No se encontraron resultados

Contacto

Puedes contactar con Abril & Sambola a través de: