Buscando Todas las posiciones estilo Todos los estilos en Todas las localizaciones

Nueva búsqueda

 
 
Bicefal Project

Caché

Biografia

Bicefal Project neix l'any 2018 quan dos joves musics banyolins, Albert Costa (veu i guitarra) i Julià Gratacós (bateria), influenciats per grups com Deftones, Royal Blood o Berri Txarrak, decideixen començar un duo de rock que els permeti crear, innovar, créixer i tocar la música que els agrada.
El primer any el dediquen a trobar la seva línia, crear els primers temes. El maig de 2019 llencen el seu primer senzill 'Funeral', autoproduït amb l'ajuda de Gotard Mas, i ofereixen els primers concerts per la comarca del Pla de l'Estany. El 2020 tornen a l'estudi per gravar el segon senzill del duo, '2a, i aconsegueixen una desena de concerts per les comarques gironines que serviran per presentar el grup i preparar el primer EP que s'enregistrarà l'estiu de 2020.

Els dos músics des del 2013 que han tocat junts en big bands, en espectacles de teatre musical, acompanyant solistes o en altres projectes propis. Bicefal Project és el resultat d’aquests anys compartits entre els dos amics tant musicalment com personalment i un exemple de la presència del rock en les generacions més joves.

Ver más

Componentes

Bicefal Project tiene los siguientes Componentes:

Albert Costa i Oliver

Albert Costa i Oliver

Intérprete - Guitarra eléctrica

 
Albert Costa i Oliver

Julià Gratacós i Camós

Bateria

 

Colaboradores

Bicefal Project colabora con los Usuarios:

Ofertas

 

Galería

Discografía

Bicefal Project todavía no ha publicado discografía.

Audiovisual

Actividades del mes

No se encontraron resultados

Contacto

Puedes contactar con Bicefal Project a través de: