Buscando Todas las posiciones estilo Todos los estilos en Todas las localizaciones

Nueva búsqueda

 
 
Chet

Caché

600

Biografia

Despres de guanyar el Premi Joventut Sona9 2016, l'Estrena't 2017, i de gravar el seu primer disc "Calidoscopi" al 2018, els santboians CHET tornen aquest 2020 amb un nou treball discogràfic: “La música del azar”, un disc produït per Ferran Resines i Cristian Pallejà a Caballo Grande Studio.

Amb influències que van des del pop, l’indie-folk o el country alternatiu, i seguint l'estela d’artistes com Wilco, Andy Shauf, El Petit de Cal Eril o Ferran Palau, en aquesta ocasió les guitarres elèctriques i els sintetitzadors substitueixen als instruments acústics, en el que suposa un gir estilístic en la cerca contínua dels Chet d'un llenguatge propi. Les afinacions obertes doten al disc d'un ambient misteriós i suggerent, ple de referències literàries i cinematogràfiques en el qual personatges aparentment ficticis serveixen per a tractar temes universals de la condició humana.

En un temps on regna la sobre informació ja no sabem si les nostres pròpies idees ens pertanyen. Ni tot està escrit, ni som tan lliures com a vegades volen fer-nos creure. Les noves cançons de Chet són un accident en l’espai i el temps. Una esquerda enmig del mur per la qual escapar del caos i la immediatesa.

A través de l'esquerda se sent una melodia.... Deixa-la sonar, és la música de l'atzar.

Ver más

Componentes

Chet tiene los siguientes Componentes:

chet chetbanda

chet chetbanda

Intérprete - Cantante

 

Colaboradores

Chet colabora con los Usuarios:

Ofertas

 

Galería

La galería está vacía

Discografía

Chet todavía no ha publicado discografía.

Audiovisual

Actividades del mes

No se encontraron resultados

Contacto

Puedes contactar con Chet a través de: