Concursos musicales

Concurs Altaveu Frontera 2019

inscríbete gratis

Descripción del concurso

Torna el FESTIVAL ALTAVEU de Sant Boi de Llobregat amb el concurs ALTAVEU FRONTERA. Una gran oportunitat per grups nous i que porta des de l'any 1993 con a gran referent de les noves iniciatives relacionades amb la música i el panorama musical català.

Grups com Sidonie, Manos de Topo, Love of Lesbian o D'Callaos, van ser els escollits per actuar dins el marc del Festival Altaveu quan iniciaven els seus projectes.

Premios

Els 4 guanyadors passaran a formar part de la programació definitiva de l'Altaveu Frontera 2019.

Cada grup rebrà 600 euros nets per la seva actuació, per tots els conceptes.

Els concerts es faran dins del marc del Festival, el 8 i 9 de setembre a Sant Boi. A cada concert hi actuaran un dels quatre grups seleccionats; les actuacions tindran una durada de 40 minuts i hauran d’ésser presentades al públic per la mateixa formació de músics que haurà interpretat els treballs lliurats a concurs.

Els concerts comptaran amb una dotació tècnica de so i llum professionals.

Requisitos

Serà condició necessària I fonamental per a la participació que els artistes resideixin als Països Catalans i hauran de tenir una fitxa a riffbizz amb un mínim de 2 cançons, foto, biografia i components del grup.

Els grups guanyadors es comprometen a autoritzar l’ús dels 2 temes enviats per a l’edició d’un possible CD de promoció o altra tipus de promoció. A més, el grup autoritzarà que el Festival pugui fer ús de difusió de la imatge i so del concert executat, així com dels diferents materials de promoció, ja que incorporarà l'Altaveu Frontera dins de la difusió general de tota la programació Altaveu.

Bases de concurso

Les propostes passaran a ser votades on-line per tot el públic a la web riffbizz.com del 1 de maig al 10 de maig i s’escolliran 30 propostes.

Al mateix temps un jurat proposat pel Festival, farà la selecció de 10 propostes més. Les 40 propostes resultants i que obtinguin la major puntuació, passaran a ser escolatades per un Jurat format per persones relacionades amb el món de la música, periodistes,
programadors, etc., i sortiran les 4 propostes guanyadores que actuaran en el marc del Festival Altaveu 2019.

Inscribirse

Altaveu Frontera
Título Concurs Altaveu Frontera 2019
Oferta Grupos
Tipo de concurso Concurso de grupos
Estilo Pop rock, hip hop, bues, alternativa, flamenco...
Provincia
Población
Comunidad autónoma Catalunya
Precio
Documentos
Bases del concurso en PDF bases-concurs-altaveu-frontera-2019.pdf
Google+ Facebook Twitter Enviar a un amigo