Buscando Todas las posiciones estilo Todos los estilos en Todas las localizaciones

Nueva búsqueda

 
 
Dani Maneja

Caché

Biografia

DANI MANEJA ESTRENA EL SEU PRIMER DISC EN SOLITARI: “ÀNIMA”
El cantant del grup NU-B acaba de publicar un recull ‘delicatessen’ d’onze cançons en català.
Dani Maneja és un artista amb una llarga i fructífera trajectòria musical molt vinculada al grup NU-B. Ara, presenta una nova aventura en solitari en forma d’un treball discogràfic d’onze cançons amb el nom d’ “Ànima”.
El disc és una petita delicatessen de cançons que parlen de temes molt íntims i personals, però que alhora tothom pot fer seus. Tal i com descriu el propi autor, “Ànima” són moments de “llibertat, de ràbia, de por, crepuscles, el mar, natura, pèrdues i dols, reflexions, naixements, societat i individu. Vida!! I mort”.
Dani Maneja, de l’Hospitalet de Llobregat, ha format part de diverses bandes de rock des de l’any 97 i està presentant el seu nou treball (que també es pot trobar en format CD) en diversos concerts a Barcelona i a la resta del país.

Ver más

Componentes

Dani Maneja tiene los siguientes Componentes:

Dani Maneja

Dani Maneja

Intérprete - Cantante

 

Colaboradores

Dani Maneja colabora con los Usuarios:

Ofertas

 

Galería

Discografía

Dani Maneja ha publicado los siguientes Discos:

Emma

2019Emma

“Emma” és una cançó fresca i directa que s\'acompanya de dues cançons més en aquest EP. Amb una guitarra acústica i un bon joc de veus, ha estat una cançó amb certa repercussió mediàtica formant part de la graella diària durant uns quants mesos a ICAT.


Ver más

 
ÀNIMA

2018ÀNIMA

\"Ànima\" és una delicatessen de cançons que parlen de temes molt íntims i personals, però que alhora tothom pot fer seus. Tal i com descriu el propi autor, “Ànima” són moments de “llibertat, de ràbia, de por, crepuscles, el mar, natura, pèrdues i dols, reflexions, naixements, societat i individu. Vida!! I mort”.


Ver más

 

Audiovisual

Actividades del mes

No se encontraron resultados

Contacto

Puedes contactar con Dani Maneja a través de: