Buscando Todas las posiciones estilo Todos los estilos en Todas las localizaciones

Nueva búsqueda

 
 
FINA

Caché

de 250 a 1500.

Biografia

Fina #Inconformista, el creixement d’un #artivista implicat:

En el panorama musical i social gironí i català, cada cap es parla més d’en Fina, d’aquest reconegut músic i activista social s’ha escrit: - “s’implica; les problemàtiques socials, l’empatia amb qui ho necessita i el neguit de fer coses a totes hores. I tot això amb la naturalitat”, (Toni Castarnado Ser-El País -Mondo Sonoro).
- “Bones vibracions i grans cançons amb missatge però també amb la màgia del pop que es queda gravat a la memòria i ens fa sentir millor (Xevi Castillón - El Punt Avui.),
- Un clam a la llibertat (...), un missatge ple d’humanitat (...), que contrasta amb una societat on cada cop prescindim més de les emocions (Judith Fierro - Enderrock).

Del disc #Inconformista on han col·laborat en Natxo i en Juanjo de Gossos*, Les Anxovetes i Hora de Joglar:

- “Busqueu el disc, flipareu una mica, ... us ho recomano; (...) un pop molt ben fet, ben produït, no sembla un primer disc... (Joan Arenyes - Ràdio4).

La Gira #Inconformista va començar el 22 de Març a un Auditori de Girona entregat i participatiu, i ja acumula més de 30 concerts.

El proper Diug. 22 de Març dins del cicle Mmm’agrada Molt la Música Girona en Fina celebrarà 1 any d’’#Inconformista, acompanyat de grans amigues i artistes com Laura de Canciones de Nadie, Mireia Vilalta (Guitarrista gironina), i les artistes del disc recopilatori Women Feel the Blues, una iniciativa estatal d’ Amigos del Rock, amb Nuri de Big Black Rhino entre d’altres. Col·laboracions reflex de la naturalesa participativa d’en Fina i de la seva mirada feminista. També hi serà Laura de Canciones de Nadie (una revolució als escenaris Barcelonins) amb qui han presentat els vídeos en directe a l’auditori de “Mi mitad” (CdN) i #Inconformista (Fina).

Així va creixent un #artivista (músic i activista) que “no té pèls a la llengua i canta el que pensa però no necessita fer-ho de manera crispada: les seves cançons són melòdicament impecables, amb una base pop sobre la qual es van sumant altres ritmes (reggae, swing, disco funk...) i tornades memorables” (Xevi Castillón – Revista de Girona.) Aquest continu i sòlid creixement, fa que en Fina estigui preparant nou disc i la 2a edició d’#Inconformista en un format inèdit el “disc ecològic” que presentarà al concert :

1 ANY #INCONFORMISTA 22 MARÇ 19h C.C. Ter c/Can Sunyer 46 Girona
CICLE MMM’AGRADA MOLT LA MÚSICA GIRONA
Amb: Canciones de Nadie (Laura) Women Feel The Blues: Mireia Vilalta, Big Black Rhino, Blues Poetry.

EL DISC ECOLÒGIC, és un format inèdit, un llibret de 18x18 amb una funda de Vinil 45rpm, imprès amb paper i tintes amb els màxims criteris ecològics i de sostenibilitat. Un disc en el que no hi ha disc, ja que gairebé no s’usa, seria només un residu, i les cançons es descarregaran amb un codi de regal. Una iniciativa de Fina, amb els acords, comentaris exclusius, adaptacions, tot per gaudir més la música i posar-la en valor cuidant el planeta.

VIDEO RESUM #INCONFORMISTA DIRECTE : https://www.youtube.com/watch?v=0TIVibjKLvE
Web i dossier: www.finamusicoficial.com botó d’accés a Spotyfi i YouTube.
Spotyfi: https://open.spotify.com/artist/0eL5zGRPC3HyWjhhIWues6?si=dbSp0-vhRHCwHzXPHPNf1w
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCk7jMHSMKxIW9l2IIR88t4w

Ver más

Componentes

FINA tiene los siguientes Componentes:

Josep Bécares Ferrés

Josep Bécares Ferrés

Intérprete - Cantante

 
Josep Bécares Ferrés

Charly Cáneva

Bajista

 
Josep Bécares Ferrés

Mireia Vilalta

Guitarra i corista

 
Josep Bécares Ferrés

Toni Molina

Bateria

 

Colaboradores

FINA colabora con los Usuarios:

Ofertas

 

Galería

Discografía

FINA ha publicado los siguientes Discos:

Inconformista

2019Inconformista

Fina: responsabilitat compartida. Per Toni Castarnado, periodista. (Ser – El País – Mondo Sonoro)
Des que la música existeix com a tal, als músics els hi demanem alguna cosa més, no cal només la tasca d’escriure cançons. En certa manera, tenen una responsabilitat, amb ells mateixos i amb qui els escolten. Un exercici que contempla sensibilitats que de vegades es compleixen i d’altres no. A més de la missió pura i dinàmica de l’entreteniment, bàsic per entendre aquest negoci, hi ha deures que van més enllà, dir les coses i que siguin sempre amb sentit comú i com les sents. I a en Fina no l´hi podem retreure res, ell s’implica; les problemàtiques socials, l’empatia amb qui ho necessita i el neguit de fer coses a totes hores. I tot això amb la naturalitat de qui fa del somriure el seu mode de vida. Això sí, en Fina no es conforma, la seva recepta es avançar i crear, aprendre del que té a prop (també del feminisme), ja sigui de la terra o de la gent per portar el seu discurs on vol, on pot. I ell, amb més o menys obstacles, ho aconseguirà. I nosaltres ho veurem.

Fina, el músic Inconformista:

En Fina, és conegut i reconegut tan per la seva música com pel seu activisme social i cultural. Està vinculat a diverses lluites, inclusió de la diversitat funcional, ecologisme, feminisme, que cristal·litzen de forma genuïna en les seves composicions amb un so pop, amb aires reggae, rock, funk, de balada, inclús swing, amb missatges a priori senzills, directes, però profunds, plens de matisos, que a vegades diuen més del que aparenten. Tot per conversar, cantar, ballar, compartir amb el públic unes cançons que acaben de “prendre sentit quan la gent se les apropia”, que “haurien de servir per sortir-ne millor del que hi em entrat”, i per “millorar les relacions entre les persones i entre les persones i el medi”.

#Inconformista és un disc que farà parlar, cantar i ballar, un primer treball però que reflecteix el llarg camí d’en Fina pel món de la música que, al seu torn, a propiciat les col·laboracions de Natxo Tarrés i Juanjo Muñoz (Gossos)*, les Anxovetes i Hora de Joglar.

Xevi Castillón - El Punt Avui.Presentació Auditori de Girona
“Va ser una nit plena de sensacions, bones vibracions i grans cançons amb missatge però també amb la màgia del pop que es queda gravat a la memòria i ens fa sentir millor “

Fina en directe a l’auditori de Girona, amb Anxovetes, Hora de Joglar i Mireia Vilalta en la proposta de gran format.
*Per cortesia de Música Global Discogràfica S.L


#Inconformista és una gran producció capitanejada per Charly Cáneva (David Civera, Diego Torres, Ítaca Band), amb la col·laboració de Mauricio Campos (Dyango), gravada en Music Lan i Kápita, mesclada pel tècnic guardonat amb grammys Thomas Juth i Masteritzada a Cat Màstering. Un disc apte per a tothom i en diferents contextos, pel seu so, proposta i les seves ganes de compartir. No en va, en Fina ha adaptat la majoria de les cançons al castellà (4 d’elles també gravades), i acompanyat de diversos artistes, també a l’euskara i el galego. Tota una declaració d’intencions acompanyada d’un directe en formats diversos, apte per a tots els escenaris i públics, des d’un festival, una petita sala, un teatre ... concerts en els que l’artista desplega tots els seus dots interpretatius i les seves ganes de compartir obrint-lo a la participació del públic amb els seus instruments Fina.


Booking i comunicació: Culturae.
Eduard Sant - 653 16 95 15 esant@culturae.cat
Contacte: 630402064 info@finamusicoficial.com
Web i vincles a Spotify i Youtube a : www.finamusicoficial.com
Facebook i Instagram: @finamusicoficial
Twitter: @finaoficial
Video-resum directe:
https://www.youtube.com/watch?v=0TIVibjKLvE
Canal You Tube:
https://www.youtube.com/channel/UCk7jMHSMKxIW9l2IIR88t4w

Fina, #Artivista:
L’art i l’activisme sempre han caminat al costat d’en Fina. Es va iniciar en entitats de lleure infantil i juvenil, per seguir en els àmbits de l’ecologisme, la custòdia del territori i la participació, la identificació amb el moviment feminista, fins a arribar a fundar i coordinar l’associació Mmm’agrada – cultura, natura, inclusió i participació, de des de la qual treballa per a potenciar el lliure desenvolupament de persones i col·lectius, i la seva inclusió social, a través de la participació en programes de foment i protecció de la cultura i el medi. La feina més vistosa de l’associació és el programa IDEA (Inclusió de la Diversitat, Educació i Apoderament), dedicat a la inclusió i de persones amb diversitat funcional i l’apoderament del col·lectiu i la societat a través d’activitats de lleure, formacions especialitzades i acompanyaments a l’autonomia i l’autodeterminació. El programa ha crescut molt, i ha fomentat la col·laboració i reconeixement de diverses entitats, sobretot del territori gironí. Tan és així que en Fina actualment exerceix d’assessor en inclusió per a la Direcció General de Joventut, i està dissenyant un programa d’inclusió des del si de les entitats de lleure amb el recolzament d’altres entitats.
Segons explica el propi Fina, “l’art i l’activisme tenen molt a veure, són l’expressió del fet de compartir, reflexions, sensacions, emocions... i transformar-les en cançons i accions.”


Ver más

 

Audiovisual

Actividades del mes

No se encontraron resultados

Contacto

Puedes contactar con FINA a través de:

Síguelo en: