Buscando Todas las posiciones estilo Todos los estilos en Todas las localizaciones

Nueva búsqueda

 
 
Flying Hats

Caché

Biografia

Flying hats neix el 2015. La formació està formada per vocalista, bateria, violí, dues guitarres i piano.

La nostra particularitat és la d'interpretar temes propis amb un estil pop-rock molt eclèctic donant-li molta importància a les lletres de les cançons. Actualment tenim un repertori aproximat de 25 temes propis en català, castellà i anglès.

Hem realitzat concerts en diversos locals dins i fora de Barcelona. Com a fets rellevants destacar que vam ser finalistes en el concurs ENT2016 organitzat per Hangar05 i aquell mateix any vam ser elegits per tocar a les festes de Primavera de l'Eix Comercial del Clot.

Així mateix, hem participat actuant a la Plaça Reial de Barcelona a la festa per la posada en marxa de la Llei de Renda mínima i com a grup convidat al congrés de MG Drivers de Catalunya .

També hem actuat al festival Inaudit de música al carrer i la nostra cançó Olga va ser finalista en el conegut concurs de cançó a Salitja en la seva 40 edició.Aquest darrer any hem actuat en un acte per a la Marató i a la pressó de Quatre Camins.

El 2019 vam presentar el nostre primer disc Adolescència programada amb 10 cançons pròpies a la sala New Underground de Barcelona.

Ver más

Componentes

Flying Hats tiene los siguientes Componentes:

Jordi Font Font

Jordi Font Font

Intérprete - Guitarra eléctrica

 

Colaboradores

Flying Hats colabora con los Usuarios:

Ofertas

 

Galería

Discografía

Flying Hats ha publicado los siguientes Discos:

Adolescència Programada

2019Adolescència Programada

La grabación de este álbum es el fruto de pasos incontables. De 3 años de intenso trabajo creativo, muchas risas, energia, tensión y no menos cervezas…
Las pequeñas semillas, los bebés creativos de nuestro amigo Jordi Font, creador de las canciones, han crecido con las aportaciones de cada músico de la banda y se han hecho adolescentes….

\'Adolescència programada\' es su título y en realidad si se mira al revés, cuando no se programa nada se deja paso libre a la creatividad, a la espontaneidad y a la libertad.
Això no és un reggae, es un viaje soul con temas muy distintos unos de otros….

Y como diria nuestra Olga…. Bailad, bailad malditos!


Ver más

 

Audiovisual

Actividades del mes

No se encontraron resultados

Contacto

Puedes contactar con Flying Hats a través de: