Buscando Todas las posiciones estilo Todos los estilos en Todas las localizaciones

Nueva búsqueda

 
 
Lia Sampai

Caché

Biografia

Lia Sampai trepitja escenari per primera vegada el juny de 2017, a la primera edició del Concurs de Cantautors de Tortosa, on rep el segon premi. Des d'aquell moment, s'engresca a continuar amb els concursos i s'endú el primer premi a Xàtiva i a Cocentaina (2018). El seu primer concert és l'agost de 2018, a Benifallet.
De família originària de les Terres de l'ebre, les seves cançons ens transporten a l'origen de la identitat i a l'escència de les petites coses. Varietats occidental i oriental conformen el seu conjunt de cançons pròpies, totes en català.

És a l'octubre de 2018 que Lia Sampai comença a anar més enllà, i és que s'endú el primer premi al concurs de Cantautors d'Andorra La Fada Ignorant. Arrel d'això, com a premi, pot gravar el seu primer àlbum junt amb Adrià Pagès, guitarrista que l'acompanya actualment

Ver más

Componentes

Lia Sampai tiene los siguientes Componentes:

Adrià Pagès Moliner

Adrià Pagès Moliner

Intérprete - Guitarra

 
Adrià Pagès Moliner

Lia Sampai

Cantant i autora

 

Colaboradores

Lia Sampai colabora con los Usuarios:

Ofertas

 

Galería

Discografía

Lia Sampai ha publicado los siguientes Discos:

La fada ignorant

2019La fada ignorant

Lia Sampai, acompanyada del guitarrista Adrià Pagès, presenta La fada ignorant, el seu primer treball. Cançons que ens arriben de la mà d’una guitarra i un calaix de vivències que es tornen veu. Senzillesa i intimitat són els ingredients bàsics de Sampai, desitjosa de tornar a les arrels i a l’autenticitat. La seva és una cançó purament mediterrània i neix a la vora del riu Ebre. Barreja d’accents i d’idiomes, segons el dictat de la musa, conformen un univers de puresa i nostàlgia.


Ver más

 

Audiovisual

Actividades del mes

No se encontraron resultados