Buscando Todas las posiciones estilo Todos los estilos en Todas las localizaciones

Nueva búsqueda

 
 
Lia Sampai

Caché

Biografia

Lia Sampai i Adrià Pagès ofereixen un concert de cançons pròpies d’arrel mediterrània. Senzillesa i intimitat condueixen el seu repertori, tot en català i valencià. Cada cançó de Lia Sampai, a través del relat de petites històries o d’instants fugissers, ens connecta amb l’escència de les coses menudes. Guitarra i veu són les protagonistes del primer treball discogràfic; La Fada Ignorant.

Ara, el seu repertori també engloba altres cançons, nascudes arrel del treball conjunt. Aquestes són de denúncia, referents al moment injust que estem vivint. Totes elles són menades per un fil poètic que, sens dubte, defineix el segell en la seva aposta musical.

Ver más

Componentes

Lia Sampai tiene los siguientes Componentes:

Adrià Pagès Moliner

Adrià Pagès Moliner

Intérprete - Guitarra

 
Adrià Pagès Moliner

Lia Sampai

Cantant i autora

 

Colaboradores

Lia Sampai colabora con los Usuarios:

Ofertas

 

Galería

Discografía

Lia Sampai ha publicado los siguientes Discos:

La fada ignorant

2019La fada ignorant

Lia Sampai, acompanyada del guitarrista Adrià Pagès, presenta La fada ignorant, el seu primer treball. Cançons que ens arriben de la mà d’una guitarra i un calaix de vivències que es tornen veu. Senzillesa i intimitat són els ingredients bàsics de Sampai, desitjosa de tornar a les arrels i a l’autenticitat. La seva és una cançó purament mediterrània i neix a la vora del riu Ebre. Barreja d’accents i d’idiomes, segons el dictat de la musa, conformen un univers de puresa i nostàlgia.


Ver más

 

Audiovisual

Actividades del mes

No se encontraron resultados

Contacto

Puedes contactar con Lia Sampai a través de:

Síguelo en: