Buscando Todas las posiciones estilo Todos los estilos en Todas las localizaciones

Nueva búsqueda

 
 
MAGALI SARE

Caché

Biografia

Magalí Sare cantant, flautista, percussionista i autora de cançons va néixer a Barcelona l’any 1991.
Tota la vida ha format part del món del cant coral. Gràcies a això, als 9 anys forma part dels cors escènics infantils del Gran Teatre del Liceu en les òperes de La Bohème i L’Enfant et les sortilèges. Als 12 anys, s’estrena com a solista a l’òpera infantil “El Bosc de Farucàrum” al Teatre Lliure.
Des de ben petita estudia piano, flauta travessera i cant líric al Conservatori Municipal de Sabadell.
Als 20 anys, és flautista a la Jove Orquestra de les Comarques Gironines i és la veu i la flauta del grup català-Brasiler Ho ha Baião vist dirigit pel Pol Oñate, fent una gira per Catalunya.
Als 21 anys comença a composar i descobreix aquest món fascinant. Aquest fet li fa fer un salt cap a la música moderna i comença a estudiar cant jazz al Liceu. Durant aquest període, crea, manté varis projectes. Un dels quals és el Quartet Mèlt (2012) on la Magalí n’és la soprano. El quartet va guanyar la tercera edició del programa de TV3 Oh Happy Day l’any 2015 i ha fet gires per Catalunya i altres països d’Europa com Suècia, Itàlia, Àustria, Anglaterra, Hongria i Rússia.
També, ha treballat durant anys amb el saxofonista Llibert Fortuny amb els espectacles Sona Bach a L’auditori de Barcelona i Electromàgic.
El 2018 llençà el seu primer disc “Cançons d’amor i dimonis” a on ofereix un repertori de temes propis i el presenta oficialment al 50è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona al novembre del 2018.
Actualment, també té altres projectes com els Duos: Magalí sare i Sebastià Gris duo (veu i guitarra), Magalí Sare i Manel Fortià duo (veu, percussions, flauta i contrabaix)
A més a més, és la veu del disc Estómac de la Clara Peya i participa al projecte Djavan é nois, banda de 8 músics que interpreten cançons del gran compositor brasiler Djavan.
L’octubre del 2018, guanya el primer premi estatal de jazz de Juventudes Musicales de España amb el guitarrista Sebastià Gris.Ver más

Componentes

MAGALI SARE tiene los siguientes Componentes:

Magalí Sare

Magalí Sare

Director

 
Magalí Sare

Magalí Sare

Intérprete - Cantante

 
Magalí Sare

Sebastià Gris

guitarra elèctrica

 
Magalí Sare

Vic Moliner

baix elèctric

 
Magalí Sare

Andreu Moreno

bateria

 
Magalí Sare

Dani López

saxo

 

Colaboradores

MAGALI SARE colabora con los Usuarios:

Ofertas

 

Galería

Discografía

MAGALI SARE ha publicado los siguientes Discos:

Cançons d\\\'amor i dimonis

2018Cançons d\\\'amor i dimonis

Cançons d’amor i dimonis (Autoeditat, 2018) és el primer treball com a líder de la cantant i compositora Magalí Sare produït per Vic Moliner i Panxii Badii.
Va ser presentat oficialment al 50è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona al novembre del 2018.
En aquest treball, podem observar una Magalí colpida per experiències vitals que l\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'han portat al dubte, a l\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'explotació dels seus límits i a la recerca d\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'ella mateixa. En alguns temes la veiem nua, en d\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'altres ens parla de manera metafòrica.
El disc està compost per lletres en català i anglès. Utilitza el recurs de la llengua estrangera per desinhibir-se, ja que no se la sent tan propera.
L’estil musical de l’obra gira al voltant de les textures i colors del jazz, tot i que també hi ha influències de la música clàssica als arranjaments i pop a les melodies i ritmes.
El disc es pot escoltar a l’spotify i al youtube.


Ver más

 

Audiovisual

Actividades del mes

No se encontraron resultados

Contacto

Puedes contactar con MAGALI SARE a través de:

Síguelo en: