Buscando Todas las posiciones estilo Todos los estilos en Todas las localizaciones

Nueva búsqueda

 
 
Opció 2

Caché

Biografia

Opció 2 és un duo acústic, l'opció musical de dos vells amics. Dues veus, una guitarra, una harmònica i una mica de percussió. No hi ha més, però ja n'hi ha prou. Les nostres cançons s'inspiren en gran part a l'altra banda de l'Atlàntic. Fem la música que ens agrada i com ens agrada, ignorant modes i tendències, i la convertim en el vehicle que ens permet explicar històries de gent corrent, amb especial predilecció per perdedors i solitaris. Si ens hem de posar una etiqueta, ens la inventem: Rockountryfolk de color blues, de tot una mica o ni una cosa ni l'altra. Això sí... acústic i en català. Per conèixer-nos, visita la nostra web: www.opcio2.com.
A continuació, una mica de biografia:
2013:
Després de gairebé deu anys pràcticament retirat de la música, l’estiu de l’any 2013 el David li proposa al Sito que aquest l’acompanyi amb la guitarra. Comencen a quedar, el David canta i el Sito toca la guitarra acústica i fa segones veus. Fan algunes versions, s’ho passen bé, la cosa funciona. Cap a finals d’any es plantegen establir-se com a duo acústic. Decideixen batejar-se OPCIÓ 2, després de descartar noms ridículs com “Dynamic Pigs”, “Retallats” o “Cost d’oportunitat”. Finalment, decideixen incorporar l’harmònica en algunes peces del seu repertori, instrument que feia molts anys que el David havia abandonat.
2014:
L’1 de gener de 2014 inauguren la pàgina de facebook del duo i el 4 de gener fan el que es pot considerar la primera actuació d’OPCIÓ 2: Convoquen una vintena d’amics i familiars, els conviden a un aperitiu i els ofereixen un repertori integrat únicament per versions. Prova superada! OPCIÓ 2 ja està definitivament en marxa.
L’1 de febrer de 2014 inauguren el canal de YouTube d’OPCIÓ 2 penjant la seva versió de “Have you ever seen the rain”, dels mítics Creedence Clearwater Revival.
Comencen a actuar amb regularitat, fan gravacions casolanes en àudio i vídeo d’algunes de les versions que normalment interpreten, el David comença a incorporar percussió en els directes. Apareixen els primers temes de composició pròpia (“El foraster”, “No t’he oblidat”, “Raimon”). Incorporen al repertori un parell de cançons (“Si vienes conmigo”, reconvertida en “Si vens amb mi”, i “Rocío”) de LOTUS ITER, grup en el que el Sito i el David havien coincidit anys enrera. El mes de maig composen "L'escola que volem", una cançó de protesta sobre la LOMCE (Ley Orgánica para la Mejora de la Calidad Educativa) i en fan un vídeoclip casolà que avui en dia és el més visitat de YouTube d’entre els seus temes propis.
2015:
El 2015 comença amb molta força. Actuen amb més freqüència i sel·leccionant més els llocs on fer-ho. Comencen a dotar els directes d’un estil propi, incorporant algunes pinzellades de teatre i humor, i ofereixen un repertori ja basat exclusivament en cançons pròpies, tot i que sempre interpreten alguna versió. En aquests moments també el Sito fa percussió en els directes (sense deixar de tocar la guitarra, és clar!).
2015 també és l’any en el qual arriben les primeres recompenses i reconeixement. El mes de juliol OPCIÓ 2 guanya el V Concurs de Músics organitzat pel pub de Sabadell The Wild Geese i el 24 d’octubre disputa la final del XVII Concurs de Música de Badalona, que finalment s’emporta Est/Oest, guanyadors també del prestigiós concurs Sona 9.
Durant aquest any 2015 graven les primeres composicions pròpies utilitzant els mateixos instruments que fan servir en directe i respectant l’essència del directe del duo. En aquestes gravacions només la guitarra està doblada. Es plantegen seguir gravant per completar un CD que estigui disponible a principis de 2016.
2016:
Veu la llum el primer CD d'OPCIÓ 2, que anomenen "Rockountryfolk de color blues", en un intent de resumir amb el títol del disc l'estil de la seva música. El presenten el 10 de juny a l'Espai Jove Garcilaso, a Barcelona. L'àlbum el formen dotze composicions pròpies i el mesclen i masteritzen amb l'Oriol Serrano a l'Estudi U de la La Universal, a L'Hospitalet de Llobregat. El disseny gràfic corre a càrrec de Marta Monleón.
2016 és l'any en què fan més actuacions, augmenten els concerts fora de la ciutat, surten de la província de Barcelona i s'estrenen a les festes del barri de Gràcia. La il·lusió per crear, tocar i gaudir de la música es manté intacta. Segueixen composant noves cançons, pensant en la gravació futura d'un nou CD.

Ver más

Componentes

Opció 2 tiene los siguientes Componentes:

David Coves Sanclemente

David Coves Sanclemente

Intérprete - Armónica

 
David Coves Sanclemente

David Coves Sanclemente

Intérprete - Cantante

 
Sito Domínguez Sala

Sito Domínguez Sala

Intérprete - Guitarra acústica

 

Colaboradores

Opció 2 colabora con los Usuarios:

Ofertas

 

Galería

Discografía

Opció 2 ha publicado los siguientes Discos:

Rockountryfolk de color blues

2016Rockountryfolk de color blues

Durant l\\\'any 2016, veu la llum el primer CD d\\\'OPCIÓ 2, que anomenen \\\"Rockountryfolk de color blues\\\", en un intent de resumir amb el títol del disc l\\\'estil de la seva música. El presenten el 10 de juny a l\\\'Espai Jove Garcilaso, a Barcelona. L\\\'àlbum el formen dotze composicions pròpies i el mesclen i masteritzen amb l\\\'Oriol Serrano a l\\\'Estudi U de la La Universal, a L\\\'Hospitalet de Llobregat. El disseny gràfic corre a càrrec de Marta Monleón.


Ver más

 

Audiovisual

Actividades del mes

No se encontraron resultados

Contacto

Puedes contactar con Opció 2 a través de: