Buscando Todas las posiciones estilo Todos los estilos en Todas las localizaciones

Nueva búsqueda

 
 
ROIGÉ

Caché

a negociar

Biografia

(Barcelona, 1977)
Productor, músic i compositor musical de diferents àmbits i per a tot tipus de públics. Els seu gust eclèctic i la seva concepció intergeneracional de la música, el porta a conduir, explorar i adreçar les seves creacions tant al públic infantil/familiar com als adults. El nexe que aglutina les seves produccions és RCProduccions.
Des de fa cinc anys, està centrat en la producció de Roigé, una proposta de música d’autor World músic / fusió Mediterrània amb la que emmarca les seves creacions més íntimes i personals. Després d’una etapa preliminar en què va publicar la maqueta “La Desfossilitzacio” i va guanyar el Premi de Votació Popular del Concurs Sons 2015, i va ser finalista del ISC (International Songwriter Competition) amb un vídeo musical il·lustrat, el gener del 2016 va publicar el seu primer disc “Paracaigudes”, que va comptar amb la col·laboració de Joan Dausà i Yacine Belahcene (Cheb Balowski). També va guanyar el premi FIMUCA (Fira de Música de Cardedeu) 2016 en modalitat de cantautor/duet, i ha estat finalista en els concursos del Monocicle de Ribes 2016 i va ser tercer del Concurs Acústica 2016. Al 2017 ha guanyat diversos premis en els concursos de cantautors/es de Viladecans, Miravet i la Xancla del Masnou i aquest 2018 el concurs de “En veu petita”de Benicarló.

Actualment està immers en la producció del seu segon disc.

Dins el món de la música d’autor està implicat en l’organització del “Tastautors” (Festival de Cardedeu que enguany ha celebrat el seu 14è aniversari) i organitza la “TrafiCants”, la jam/trobada mensual de cantautors/es del Tarambana de Cardedeu.
www.roigemusic.com

Ver más

Componentes

ROIGÉ tiene los siguientes Componentes:

Oriol Gonzàlez

Oriol Gonzàlez

Intérprete - Guitarra

 
Dani Lévy

Dani Lévy

Intérprete - Batería

 
Dado Lucani

Dado Lucani

Intérprete - Percusión latina

 
Pep Pastor

Pep Pastor

Intérprete - Bajo eléctrico

 

Colaboradores

ROIGÉ colabora con los Usuarios:

Ofertas

 

Galería

Discografía

ROIGÉ ha publicado los siguientes Discos:

Paracaigudes

2016Paracaigudes

Desrpés d’haver pujat al vaixell de la música d’autor amb LA DESFOSSILITACIÓ, i d’haver guanyat el premi de votació popular del concurs sons de la Mediterrània 2015, Roigé es llança al buit amb els seu PARACAIGUDES.
Un àlbum amb onze cançons que es poden emmarcar dins del World Music, amb elements musicals com el jazz, la bossa nova, el pop i el folk. Són cançons que parlen del testimoniatge vital més universal i amaguen emocions com la nostàlgia, el vitalisme i la denúncia. Tot composicions pròpies, inclou també una adaptació del poema “Los Nadies” del recent desaparegut Eduardo Galeano.

Enregistrat entre el juny i el novembre del 2015 a Barcelona, ha estat arranjat i produit per Oriol Gonzàlez i compta amb la participació de músics d’alt voltatge musical com Pep Pastor (baix elèctric), Daniel Lévy (bateria), Lluís Molas (percussió), Sandra Ortega (cors) i el mateix Oriol (guitarres, contrabaix, mandolina i samplers). Gaudeix de la col·laboració estelar de Joan Dausà i Yacine Belahcene.

Totes les cançons tenen una versió vídeo lletra produit per La Moka Films que trobareu a: www.roigemusic.com/paracaigudes


Ver más

 
La Desfossilització

2014La Desfossilització

“Desfossilitzar: procés a través del qual s’extreuen i es revitalitzen experiències que havien romás inalterables.” POMPEU ROIGÉ
Tot i que portava moltes hores de projecció i laboratori, la “Desfossilització” van ser els primers passos escènics de Roigé. Els preliminars. De fet, moltes cançons dormien en els “substrats més remots de l’home pedra” des de feia molts anys. Per tant, només calia invertir els procesos, i saldar així un “deute personal”; d’aquí la metàfora amagada dins l’invent de la paraula “Desfossilitzar”. LA DESFOSSILITACIÓ també va ser el nom de la primera maqueta.
Autoproduïda. Ha estat arranjada i produida per Oriol Gonzàlez i compta amb la participació de músics d’alt voltatge musical com Pep Pastor (baix elèctric) i Lluís Molas (percussió),


Ver más

 

Audiovisual

Actividades del mes

No se encontraron resultados

Contacto

Puedes contactar con ROIGÉ a través de:

Síguelo en: